top of page

Seminar om psykososialt arbeidsmiljø og hatefulle ytringer i arbeidslivet 11.6. SoCentral - meld deg på nå!

Vi fortsetter vår seminarrekke om diskriminering og arbeidsliv. Det er grunnleggende at man kjenner sine rettigheter og vet hvor man kan få veiledning og hjelp hvis disse rettighetene ikke respekteres eller arbeidsmiljøet er dårlig.


Vi har invitert Natasza Bogacz fra Arbeidstilsynet til å fortelle hva de bidra med knyttet til psykososialt arbeidsmiljø, og Ingjerd Hansen fra politiet, som har ansvar for å følge opp hatytringer.


Foto: Memento Media@Unsplash.com


Alle på arbeidsplassen har et ansvar for å bidra til at det blir et godt sted å arbeide. Dette innebærer både å være med på å skape et miljø for samarbeid og trivsel, og å si ifra når noe ikke fungerer.


Har du spørsmål om psykososialt arbeidsmiljø og hatytringer og/eller ønsker å dele dine erfaringer? Meld deg på seminaret, så kan du kan ta det opp og få temaet belyst.


Du kan også kontakte oss i forkant, om du har spørsmål:

zoja alfakrøll mangfold.no


Husk å melde deg på via denne lenken:NB! Begrenset antall plasser, først til mølla prinsippet!


Program:

Stiftelsen Mangfold i arbeidslivet (MiA) organiserer en seminarrekke om diskriminering i arbeidslivet. Dette seminaret handler om psykososialt arbeidsmiljø og hatefulle ytringer. Til høsten blir det flere seminarer om arbeidslivet, følg med på www.mangfold.no.


16.30 Registrering. Kaffe/te, mat

17.00 Innledning ved MiA

17.10 Hatefulle ytringer, ved Ingjerd Hansen, seniorrådgiver Mangfold i Oslo Politidistrikt

17.50 Pause, te, kaffe

18.00 Psykososialt arbeidsmiljø, ved Natasza Bogacz fra Arbeidstilsynet

19.00 - Pause

19.10 - Dialog i grupper

19.40 - Deling i plenum

19.50 - Oppsummering, evaluering.Seminaret er på norsk, med tolkning til engelsk, polsk og ukrainsk. Husk å krysse av for tolkning i påmeldingen.


Velkommen!


Arrangementet er støttet av Bufdir.

Comments


bottom of page