top of page

=KAFFE. Stolthet i hver kopp.

Er det grenser for mye mye man kan inkludere, og likevel drive en virksomhet?

Erlik kaffe tror ikke det. Et trygt og stabilt miljø gir gode betingelser for læring og utvikling, noe denne virksomheten tar på alvor. De gir muligheter til personer med rusbakgrunn som ønsker å arbeide, og tilbyr et profesjonelt barista-kurs fra Solberg Hansen og opplæring av personer som er interessert i å lære å arbeide med kaffe og i en cafe. I dag arbeider det ca 15 baristaer i virksomheten.


Mer enn en cafe

I fjor vant Erlik kaffe en pris for byens beste kaffe, og de har mange faste kunder som kommer innom hver dag. Men dette er mer enn en vanlig cafe. De tilbyr også en prat til folk som trenger det, og tar imot søknader fra folk i alle aldersgrupper og bakgrunner. Kanskje er det noen som trenger en prat om et sted å bo eller hvordan de kan komme videre i livet, eller kanskje de bare har en drøm om å lage kaffe noen timer om dagen. Hos Erlik kaffe får du både kaffen og praten.


Vi var på en en nydelig lunsj hos Erlik kaffe i Akersgata med en gruppe bedrifter fra Slovakia 22.5. Anledningen var prosjektet “Affirmative action boosting up Roma employment and education”, et EØS-støttet prosjektsamarbeid med Agentúra práce BBSK og National Centre for Human Rights i Bratislava.


Neste dag var vi innom for å sikre oss flotte Tote-bags til våre partnere, og ble ekspedert av barista Frank. We`ll be back!


댓글


bottom of page