top of page

Entreprenørskap og flerkulturell ledelse - just do it!

StartupMigrants, Oslopolitan og Stiftelsen Mangfold i arbeidslivet samarbeidet om arrangementet 7.5. i den gnistrende sosiale innovator huben SoCentral på Sentralen.

Juan David Alexander Myrann, grunnlegger av Evergreen coliving holdt et erfaringsbasert foredrag om entreprenørskap. Det handler om å våge, ta skrittet, selv om ikke alt er ferdig utviklet. Når du har fått dine første kunder, gå inn i en kontinuerlig forbedringsprosess og fortsett å selge: Go to market, get your first client...

Kaan Salli arbeider som forretningsutviklinger hos SKIM, og har flere års erfaring som leder i flere land, inkludert Norge. Han holdt et engasjerende innlegg om hvordan være leder i Norge, annerledeslandet, med fokus på balanse arbeid - fritid, Janteloven og implisitte gester istedenfor å si ting rett ut. Kulturforskjellene er påtakelige, men ikke nødvendigvis ubehagelige.

Det kom ca 40 deltakere til arrangementet, som ble profesjonelt organisert av Paulina Wójcik fra Startup Migrants i samarbeid med Ayesha Khan fra MiA. Kvelden ble lekende ledet av Mari Strømsvåg fra Oslopolitan og Tumi Sineke fra Startup Migrants.
Comentarios


bottom of page